Išsamaus jautrumo maistui tyrimą sudaro 216 maisto produktai

Rezultatai pateikiami patogia forma: pagal imuninės reakcijos stiprumą ir maisto kategorijas. Tinka vaikams nuo 2 m. amžiaus.

 

Tyrimas nustato reakciją šioms produktų grupėms:

  • glitimo turintys grūdai (miežių miltai, kietųjų kviečių miltai, glitimas, avižų sėlenos, ruginiai miltai, speltos miltai, kvietiniai miltai)
  • grūdai be glitimo ir alternatyvus maistas (burnotis, grikių miltai, kukurūzai, soros, bolivinė balanda, ryžiai)
  • ankštiniai augalai (pupelių mišinys (žalioji ankštinė pupelė, baltoji pupelė, daržinė pupelė), paprastoji pupa, sėjamasis avinžirnis, lęšiai, spindulinė pupuolė, žirniai, soja)
  • riešutai ir sėklos (migdolai, bertotelijų riešutai, anakardžių riešutai, šalavijo sėklos, kokoso riešutas, kolamedžio riešutas, linų sėmenys, lazdynų riešutai, kanapių sėklos, makadamijos riešutas, žemės riešutas, kedrinės pinijos, pistacijų riešutai, aguonos, sezamų sėklos, saulėgrąžų sėklos, kaštainiai, graikiniai riešutai)
  • vaisiai (obuolys, abrikosas, avokadas, bananas, gervuogės, mėlynės, vyšnios, spanguolės, serbentų mišinys (raudonasis serbentas, juodasis serbentas), datulės, figos, ožerškio uogos, agrastai, greipfrutas, vynuogių mišinys (mėlynoji vynuogė, baltoji vynuogė, razina), kivis, citrina, žalioji citrina, ličis, mandarinas, mangas, melionų mišinys (sėjamasis melionas, raukšlėtasis melionas), šilkmedžio vaisius, nektarinas, apelsinas, papaja, persikas, kriaušė, ananasas, slyva, granatas, avietės, rabarbaras, erškėtuogės, braškės, arbūzas)
  • daržovės (artišokas, smidras, bambuko daigai, raudonasis burokėlis, chalapos paprika, brokolinis kopūstas, briuselinis kopūstas, morka, valgomasis maniokas, žiedinis kopūstas, salieras, lapinis burokėlis, cikorija, kininis kopūstas, sultenė, ilgavaisis agurkas, baklažanas, pankolis, baltasis gūžinis kopūstas, hokaido moliūgas, topinambas, lapinis kopūstas, porų mišinys (poras, laiškinis česnakas), lapinių salotų mišinys (traškiosios salotos, gūžinės salotos), grybų mišinys 1 (austrių grybas, valgomasis dantenis, valgomoji voveraitė), grybų mišinys 2 (rudakepuris aksombaravykis, tikrinis baravykas), alyvuogės, svogūnų mišinys (svogūnas, valgomasis svogūnėlis), bulvė, ridikėlis, raudonasis gūžinis kopūstas, gražgarstė, savojinis kopūstas, žirnis, špinatai, saldžioji bulvė, pomidoras, kaliaropė, vynuogės lapas, cukinija)
  • pieno produktai ir kiaušiniai (beta-laktoglobulinas, sviestas, kamambero sūris, kazeinas, grūdėtoji varškė, karvės pienas, varškė, baltymas (vištos kiaušinio), trynys (vištos kiaušinio), ementalio sūris, ožkos pienas/sūris, kefyras, mocarela, lydytas sūris, avies pienas/sūris, jogurtas)
  • mėsos produktai (jautiena, vištiena, antiena, ožkiena, žąsiena, naminė patarška, arkliena, aviena, strutiena, kiauliena, putpelė, triušiena, stirniena, kalakutiena)
  • žuvis ir jūros gėrybės (ančiuvis, karpis, ikrai, menkė, krabas, upinis vėžys, ungurys, dorada, juodadėmė menkė, silkė, omaras, skumbrė, jūrų velnias, jūrinis ešerys, aštuonkojis, austrė, lydeka, lašiša, sardinė, vilkešeris, krevetės, jūrų liežuvis, plokščioji vingrūnė (Spirulina), kalmaras, kardžuvė, upėtakis, tunas, otas, moliuskas „Vongole veraci“)
  • žolelės ir prieskoniai (kuminas, karis, krapai, česnakas, imbieras, apynys, krienas, saldymedžio šaknis, mairūnas, mėtų mišinys (pipirmėtė, mėta), garstyčių sėklos, muskato riešutas, raudonėlis, petražolė, pipiras (juodasis, baltasis), rozmarinas, šafranas, šalavijas, peletrūnas, čiobrelis, vanilė)
  • įvairus (agaras, tikrasis alavijas, kepimo milteliai, juodoji ir žalioji arbata, saldžiųjų ceratonijų miltai, kakavos pupelės, kava, medus, rapsų sėklos, dygminų aliejus, mielių mišinys (kepimo, alaus mielės))

Jei atlikus tyrimą gausite teigiamą reakciją produktams, kurie jums nerekomenduojami, eliminuokite juos iš savo mitybos. Pasikonsultuokite su gydytoju ir subalansuokite savo mitybą. Tokiu būdu galite ženkliai pagerinti savo savijautą.

 

Tyrimas atliekamas iš veninio kraujo. Kraujo paėmimas į kainą įskaičiuotas.

 

Pasiruošimas tyrimams: prieš tyrimą 2-3 val. negerti stiprios kavos ir arbatos, nerūkyti.

 

Daugiau informacijos apie tyrimų įsigijimo ir atlikimo tvarką 

  • Šalis: Lietuva
  • Tyrimo vietos: Klaipėda, Vilnius, Kaunas, Šiauliai, Druskininkai

Išsamus jautrumo maistui tyrimas, 216 produktų (myfoodprofile) (030012)

Kiekvienas asmuo priklausomai nuo organizmo individualiai toleruoja skirtingus maisto produktus. Daugeliu atvejų jautrumą maisto produktams lydi lėtiniai susirgimai, odos bėrimai, niežulys, egzemos, dermatitai, žvynelinė, sunkiai gydomi įprastais terapiniais metodais. Įsigytų tyrimų atlikimui kraują galima priduoti Klaipėdoje, Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Druskininkuose, mūsų partnerio SYNLAB Lietuva medicinos laboratorijose Jums patogiu laiku.

379,00 €
Tyrimo vieta:
Kiekis

Išsamaus jautrumo maistui tyrimą sudaro 216 maisto produktai

Rezultatai pateikiami patogia forma: pagal imuninės reakcijos stiprumą ir maisto kategorijas. Tinka vaikams nuo 2 m. amžiaus.

 

Tyrimas nustato reakciją šioms produktų grupėms:

  • glitimo turintys grūdai (miežių miltai, kietųjų kviečių miltai, glitimas, avižų sėlenos, ruginiai miltai, speltos miltai, kvietiniai miltai)
  • grūdai be glitimo ir alternatyvus maistas (burnotis, grikių miltai, kukurūzai, soros, bolivinė balanda, ryžiai)
  • ankštiniai augalai (pupelių mišinys (žalioji ankštinė pupelė, baltoji pupelė, daržinė pupelė), paprastoji pupa, sėjamasis avinžirnis, lęšiai, spindulinė pupuolė, žirniai, soja)
  • riešutai ir sėklos (migdolai, bertotelijų riešutai, anakardžių riešutai, šalavijo sėklos, kokoso riešutas, kolamedžio riešutas, linų sėmenys, lazdynų riešutai, kanapių sėklos, makadamijos riešutas, žemės riešutas, kedrinės pinijos, pistacijų riešutai, aguonos, sezamų sėklos, saulėgrąžų sėklos, kaštainiai, graikiniai riešutai)
  • vaisiai (obuolys, abrikosas, avokadas, bananas, gervuogės, mėlynės, vyšnios, spanguolės, serbentų mišinys (raudonasis serbentas, juodasis serbentas), datulės, figos, ožerškio uogos, agrastai, greipfrutas, vynuogių mišinys (mėlynoji vynuogė, baltoji vynuogė, razina), kivis, citrina, žalioji citrina, ličis, mandarinas, mangas, melionų mišinys (sėjamasis melionas, raukšlėtasis melionas), šilkmedžio vaisius, nektarinas, apelsinas, papaja, persikas, kriaušė, ananasas, slyva, granatas, avietės, rabarbaras, erškėtuogės, braškės, arbūzas)
  • daržovės (artišokas, smidras, bambuko daigai, raudonasis burokėlis, chalapos paprika, brokolinis kopūstas, briuselinis kopūstas, morka, valgomasis maniokas, žiedinis kopūstas, salieras, lapinis burokėlis, cikorija, kininis kopūstas, sultenė, ilgavaisis agurkas, baklažanas, pankolis, baltasis gūžinis kopūstas, hokaido moliūgas, topinambas, lapinis kopūstas, porų mišinys (poras, laiškinis česnakas), lapinių salotų mišinys (traškiosios salotos, gūžinės salotos), grybų mišinys 1 (austrių grybas, valgomasis dantenis, valgomoji voveraitė), grybų mišinys 2 (rudakepuris aksombaravykis, tikrinis baravykas), alyvuogės, svogūnų mišinys (svogūnas, valgomasis svogūnėlis), bulvė, ridikėlis, raudonasis gūžinis kopūstas, gražgarstė, savojinis kopūstas, žirnis, špinatai, saldžioji bulvė, pomidoras, kaliaropė, vynuogės lapas, cukinija)
  • pieno produktai ir kiaušiniai (beta-laktoglobulinas, sviestas, kamambero sūris, kazeinas, grūdėtoji varškė, karvės pienas, varškė, baltymas (vištos kiaušinio), trynys (vištos kiaušinio), ementalio sūris, ožkos pienas/sūris, kefyras, mocarela, lydytas sūris, avies pienas/sūris, jogurtas)
  • mėsos produktai (jautiena, vištiena, antiena, ožkiena, žąsiena, naminė patarška, arkliena, aviena, strutiena, kiauliena, putpelė, triušiena, stirniena, kalakutiena)
  • žuvis ir jūros gėrybės (ančiuvis, karpis, ikrai, menkė, krabas, upinis vėžys, ungurys, dorada, juodadėmė menkė, silkė, omaras, skumbrė, jūrų velnias, jūrinis ešerys, aštuonkojis, austrė, lydeka, lašiša, sardinė, vilkešeris, krevetės, jūrų liežuvis, plokščioji vingrūnė (Spirulina), kalmaras, kardžuvė, upėtakis, tunas, otas, moliuskas „Vongole veraci“)
  • žolelės ir prieskoniai (kuminas, karis, krapai, česnakas, imbieras, apynys, krienas, saldymedžio šaknis, mairūnas, mėtų mišinys (pipirmėtė, mėta), garstyčių sėklos, muskato riešutas, raudonėlis, petražolė, pipiras (juodasis, baltasis), rozmarinas, šafranas, šalavijas, peletrūnas, čiobrelis, vanilė)
  • įvairus (agaras, tikrasis alavijas, kepimo milteliai, juodoji ir žalioji arbata, saldžiųjų ceratonijų miltai, kakavos pupelės, kava, medus, rapsų sėklos, dygminų aliejus, mielių mišinys (kepimo, alaus mielės))

Jei atlikus tyrimą gausite teigiamą reakciją produktams, kurie jums nerekomenduojami, eliminuokite juos iš savo mitybos. Pasikonsultuokite su gydytoju ir subalansuokite savo mitybą. Tokiu būdu galite ženkliai pagerinti savo savijautą.

 

Tyrimas atliekamas iš veninio kraujo. Kraujo paėmimas į kainą įskaičiuotas.

 

Pasiruošimas tyrimams: prieš tyrimą 2-3 val. negerti stiprios kavos ir arbatos, nerūkyti.

 

Daugiau informacijos apie tyrimų įsigijimo ir atlikimo tvarką 

  • Šalis: Lietuva
  • Tyrimo vietos: Klaipėda, Vilnius, Kaunas, Šiauliai, Druskininkai

Pirkėjų atsiliepimai

Susijusios prekės